08 december 2011

JAAA! Äntligen sitter Barrys broddar på plats. Hade inte kunnat vara gladare. Efter mycket om och men så funkade det äntligen. Så om någon vill köpa egen sats till easy boots istället för att köpa färdig så kan nu ju fråga mig så berättarjag vars ni ska köpa rätt islagsmutter som har rätt millimeter mått osv. Önskar att jag bara råkat köpa rätt och var helt ovetandes om hur mycket den där milimetern spelar roll..

Igår tömkörde jag lill skruttan för första gången på ja säkert ett år då det inte alls gick bra. Men nu igår gick det super bra! Märks att hon litar på mig på ett helt annat sätt. Vilket inte är så konstigt heller när man lär känna varandra.

Hade varit en dröm att få ha samma kontakt med Barry som med Zäta men han är så osäker när det inte är något vi brukar göra. Ska nog ta tag i det nu och börja med myrsteg så kanske vi tar häststeg om några år.

Nä nu blir det julkalendern och sedan stallet för idag kommer hovis förbi och värkar pållarna. Hejs svejs

1 kommentar:

  1. Det blir ju lätt så, när man har en häst som är fullt ridbar & har "grundtiliten" till människa så glömmer man lätt bort den delen som du jobbat så mycket med hos Zäta......sen blir man lätt lat tyvärr :/

    SvaraRadera