01 maj 2012

Less på min otur nu!! Fick magsjuka igår natt så har satt mig själv i karantän. Det suger! Är så jäkla uttråkad...

Nu till lite Demon uppdatering. Vi har senaste veckorna funderat lite fram och tillbaka på att kastrera honom. Orsaken är att han blivit attackerad två gånger vilket medfört en rädsla för andra hundar hos honom. Det går bra tills den andra hunden visar nån typ av aggression eller markering då blir Demon rädd och det smäller. Kastrering kan underlätta då dom i vissa fall blir mindre brydda om revir och inte ska komma och ta över ett revir när dom träffar andra hundar. Visst är det tråkigt att han måste ha så tråkiga erfarenheter i ryggsäcken men skam den som ger sig! Vi ska klara det och han ska få lära sig att umgås med lugna hundar till att börja med. Trist bara när det är lösa hundar som ägarna inte har koll på som ofta ställer till det.

Var och inhandlade hinder i helgen så när gräsmattan är fram tinad och torr så ska vi köra! Demon är verkligen en underbar kompis att ha med i stallet. Han är så duktig å håller sig vid mig, ligger och väntar medan jag gör i ordning Barry. Sen när skogsvägarna tinat fram ska han få följa med på ridtur.

Förstår varför man säger att hunden är människans bästa vän. Han dömer dig aldrig, alltid lika glad att träffa dig helt klart den bästa vännen man kan ha!

1 kommentar:

  1. Ja det är härligt med hund, han kan få träffa Emil, hon är snällast ;)

    SvaraRadera